Se mængden af brugt og tilgængelig trafik

Kaspersky VPN viser mængden af brugt og tilgængelig trafik i den gratis version af programmet.

Bemærk: Tilgængeligheden af den gratis version afhænger af dit område.

Hvis du bruger den gratis version af Kaspersky VPN, er din brug af sikker trafik begrænset hver dag. Hvis du overskrider grænsen for sikker trafik, meddeler programmet dig, at en sikker forbindelse ikke er tilgængelig. Det kan tage flere minutter, efter at meddelelsen vises, før din sikre forbindelse rent faktisk deaktiveres.

Du kan fjerne begrænsningen ved at opgradere til Ubegrænset-versionen af programmet.

Se mængden af brugt og tilgængelig trafik

Oplysninger om tilgængelig og brugt trafik opdateres ikke oftere end én gang i minuttet. Når en sikker forbindelse er deaktiveret, opdateres oplysninger om brugt sikker trafik inden for 30 sekunder.